Privacyverklaring

Esthé Skin neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou [ de betrokkene] op een veilige manier verwerken en gebruiken. Hier leggen we uit welke gegevens we verwerken, en met welk doel. Daarnaast kun je lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. Neem het aandachtig door, en voor vragen kun je contact opnemen met .

Wie is Esthé Skin?

Esthé Skin is de eenmanszaak Huidclinic Esthé Skin, Felland Noord 12L, 9753 TB Haren, ingeschreven bij Kamer van Koophandel onder nummer: 55585396.

Esthé Skin is ten aanzien van de verwerking van jouw persoonsgegevens  de verwerkingsverantwoordelijke.

Hoe gebruikt Esthé Skin jouw gegevens?

Doeleinde:  naam en adresgegevens voor in een kaartenbak, puur voor bijhouden van info over de behandeling [definitief ontharen] en telefoonnummer, om clienten te kunnen bellen om een afspraak te kunnen verzetten.

Grondslag: Ondubbelzinnige toestemming

Bewaartermijn: 3 jaar

Hoe verkrijgen wij jouw persoonsgegevens?

Esthé Skin heeft gegevens van jouw in bezit, omdat jij die gegevens aan ons verstrekt hebt.

Wat zijn je rechten?

Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens en de verwerking ervan:

Inzage: Als je de persoonsgegevens wilt inzien die bij Esthé Skin over je zijn vastgelegd, kun je een verzoek tot inzage doen.

Wijzigen:  Als je veranderingen wil aanbrengen in de persoonsgegevens die je hebt gezien naar aanleiding van een inzage verzoek, kun je een verzoek hiertoe doen bij Esthé Skin. Je kunt verzoeken dat Esthé Skin je gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijderd of afschermt.

Beperken van de verwerking:  Je hebt daarnaast, onder voorwaarden, het recht om van Esthé Skin de beperking van de verwerking van je persoonsgegevens te verkrijgen.

Bezwaar maken:  Als een bepaalde verwerking op grond van het gerechtvaardigd belang van Esthé Skin of een derde plaatsvindt, heb je het recht om bezwaar te maken tegen die verwerking. 

Toestemming intrekken :  Telkens wanneer de grondslag voor een bepaalde gegevensverwerking jouw toestemming nodig is, heb je het recht de toestemming in te trekken. Dat heeft voor het verleden geen gevolgen, maar betekent wel dat wij die gegevens dan niet meer mogen verwerken. Het kan zijn dat Esthé Skin je daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren.

Reactie door Esthé Skin:  Een verzoek kan verstuurd worden naar  Esthé Skin zal je verzoek zo snel mogelijk inwilligen en in elk geval niet later dan 1 maand nadat Esthé Skin een dergelijk verzoek heeft ontvangen. Indien Esthé Skin je verzoek afwijst zullen wij in ons antwoord aangeven waarom het verzoek wordt afgewezen.


Waar kan je terecht met klachten en vragen?

Mocht je nog vragen hebben over dit Privacy Statement en de wijze waarop Esthé Skin je gegevens gebruikt, dan kun je een e-mail sturen naar . Ook als je een klacht hebt over de manier waarop Esthé Skin jouw gegevens verwerkt, kun je een e-mail sturen. Daarnaast kan je ook altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.     

Contact

Esthé Skin

Locatie Groningen
Rivierenhof 50
9725 HB Groningen

Locatie Haren
Felland-Noord 12 L
9753 TB Haren

0654340405
 Nieuw..!!!  Hyaluron Pen..!!

Nieuw..!!! Hyaluron Pen..!!

Geplaatst op: 2018-11-14

Met de hyaluron pen kun je meerdere zones behandelen, zoals rimpels; mondhoeken en de neus/lippenlijn. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof, niet schadelijk,en breekt ook vanzelf weer af.

Lees meer Meer nieuws
  • Fantastische behandeling gehad bij Linda/ Esthé Skin. Heerlijke ontspannen sfeer en mooie producten.

    Monique
  • Heerlijke ontspannen behandeling gehad in een gezellige setting. Nu, twee dagen later nog een mooie zachte huid

    Klaaske
  • Een heerlijke VIP behandeling gehad van Linda. Zeer professioneel! Je 31 jaar werkervaring is je beste reclame!

    Ada
  • Heerlijke behandeling,gezellig en liefdevol. En nu een smooth skin en een prachtige oogopslag.

    Anita
Monique Klaaske Ada Anita

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.